Automotive fotografie 2019-11-25T02:19:38+00:00

FOTOGRAFIE

Het verkopen van auto’s online begint bij goede en kwalitatieve foto’s. Foto’s spelen een belangrijke rol in het oriëntatieproces van de klant. Goede kwalitatieve foto’s kunnen doorslaggevend zijn in de online zoektocht naar een auto. Naast goede foto’s van de auto’s is het cruciaal dat uw bedrijf online zichtbaar is. Cameravision helpt u met de juiste fotografie.

OCCASION FOTOGRAFIE

Occasion fotografie

De zoektocht naar de juiste auto begint voor veel mensen online. Onscherpe, donkere of onduidelijke foto’s zijn een gemiste kans. Goede foto’s gemaakt met professioneel apparatuur en bewerkt met professionele software programma’s, maken het mogelijk om ook zonder studio een mooie fotoreportage te maken.

Op zoek naar een vaste partner voor uw occasion fotografie? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

SHOWROOM FOTOGRAFIE

Bij het online verkopen van auto’s zijn goede foto’s essentieel. De foto’s die op de website geplaatst worden dienen immers als online etalage, waarbij foto’s een eerste indruk geven bij uw potentiële klanten. Met kwalitatief goede foto’s toont u aan dat u zorg en aandacht besteedt aan het (online) voorkomen van uw auto’s. Dit wekt een gevoel van betrouwbaarheid op. Naast de foto’s van de auto’s zelf is het belangrijk dat er genoeg informatie over het bedrijf te vinden is. Klanten zullen online zoeken op bijvoorbeeld Google of YouTube om meer informatie te vinden en een beeld te krijgen bij het bedrijf. U heeft daarom een flink streepje voor wanneer de website en zoekmachine resultaten voorzien zijn van goede en professionele foto’s.

PROMOTIE FOTOGRAFIE

Zorg dat u goed zichtbaar bent op alle online kanalen. Cameravision neemt u al het werk uit handen en zorgt voor aflevering van professionele beelden voor on- en offline gebruik. Denk bijvoorbeeld bij promotie aan mooie foto’s van nieuwe occasions of foto’s van een evenement. Cameravision heeft ervaring in allerlei soorten fotografie in de automotive. Heeft u zelf een leuk idee? Laat het ons weten via het contactformulier. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

“Voor de introductie van ons nieuwe dealer management systeem heeft Cameravision een video gemaakt op onze locaties in Leusden, Groningen en Rotterdam. De video is helemaal naar wens gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden over de snelheid en het eindresultaat!”
Raymond Konings
General Manager -  Pon Porsche Dealergroep
Super tevreden!

Cameravision heeft voor ons diverse foto's gemaakt na de verbouwing van onze showroom, met fantastisch resultaat. Wesley neemt de tijd, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Tevens komen ze met goede tips en adviezen, en maakte ze zelf foto's op eigen initiatief.
Jordy Pieterson
Eigenaar -  Pieterson Auto\'s
Wesley heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Een voorrecht als het je lukt en een voorrecht voor de mensen die daar vervolgens mee mogen (samen)werken!
Pieter van Eerde
Eigenaar -  Auto van Eerde

Cameravision is gespecialiseerd in het maken van video’s en foto’s in de automotive. Wij verzorgen alle benodigde video en fotografie die voor een autobedrijf van belang zijn. Bekijk ook onze algemene automotive pagina voor meer informatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem direct contact op.

CONTACT
Klant logo - Porsche
Klant logo - Aben en van de Schelde
Klant logo - De Waal autogroep
Klant logo - Nefkens
Klant logo - DCDW
Klant logo - BMW Jer. de Fonkert
Klant logo - Auto van Eerde
Klant logo - Ventavid