Automotive video 2019-11-25T02:25:29+00:00

VIDEO IN DE AUTOMOTIVE

Video is de manier om online zichtbaarheid te creëren en je doelgroep te binden. Ook in de automotive zijn er veel mogelijkheden om video in te zetten voor meer bereik en betere online vindbaarheid. Cameravision maakt verschillende soorten video’s voor de automotive. Van een professionele bedrijfsfilm en persoonlijke video’s tot vlogs en promotievideo’s.

PERSOONLIJKE VIDEO

Persoonlijke video’s zijn de manier om de doelgroep aan uw bedrijf te binden. Denk bijvoorbeeld aan een verkopers video waarin de verkoopadviseur zichzelf voorstelt en vertelt waar het bedrijf voor staat en wat de klant bij het bedrijf kan verwachten. Op deze manier bent u transparant naar uw potentiële klanten, dit zorgt voor vertrouwen omdat de klant online al een idee krijgt bij wie ze terecht komen. Ook het maken van vlogs is een persoonlijke manier om potentiële klanten aan uw bedrijf te binden.

BEDRIJFS VIDEO

Ook bij het verkopen van auto’s is het belangrijk om uw bedrijf zo goed mogelijk online te presenteren. Een goede bedrijfsvideo is daar de perfecte basis voor. Een video waarin alle aspecten van het bedrijf naar voren komen en de klant in één video te zien krijgt wat ze van uw bedrijf kunnen verwachten. Video’s op uw website leveren vele voordelen op, zoekmachines zoals Google en Bing zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw website beter gevonden wordt.

PROMOTIE VIDEO

Cameravision maakt verschillende soorten promotie video’s. Denk aan een video van een evenement, nieuwe occasion of vacature. Vacature video’s geven een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden. Dit spreekt mensen aan en werkt altijd een stuk beter dan een simpele tekst, ons brein neemt beeld namelijk 60.000 keer sneller op dan tekst. Val op met een gave occasion video die ervoor zorgt dat uw bereik groter wordt en daarmee meer potentiële klanten bereikt.

“Voor de introductie van ons nieuwe dealer management systeem heeft Cameravision een video gemaakt op onze locaties in Leusden, Groningen en Rotterdam. De video is helemaal naar wens gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden over de snelheid en het eindresultaat!”
Raymond Konings
General Manager -  Pon Porsche Dealergroep
Super tevreden!

Cameravision heeft voor ons diverse foto's gemaakt na de verbouwing van onze showroom, met fantastisch resultaat. Wesley neemt de tijd, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Tevens komen ze met goede tips en adviezen, en maakte ze zelf foto's op eigen initiatief.
Jordy Pieterson
Eigenaar -  Pieterson Auto\'s
Wesley heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Een voorrecht als het je lukt en een voorrecht voor de mensen die daar vervolgens mee mogen (samen)werken!
Pieter van Eerde
Eigenaar -  Auto van Eerde

Cameravision is gespecialiseerd in het maken van video’s en foto’s in de automotive. Wij verzorgen alle benodigde video en fotografie die voor een autobedrijf van belang zijn. Bekijk ook onze algemene automotive pagina voor meer informatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem direct contact op.

CONTACT
Klant logo - Porsche
Klant logo - Aben en van de Schelde
Klant logo - De Waal autogroep
Klant logo - Nefkens
Klant logo - DCDW
Klant logo - BMW Jer. de Fonkert
Klant logo - Auto van Eerde
Klant logo - Ventavid