Horeca Promotievideo 2020-03-25T17:38:19+00:00

HORECA

PROMOTIEVIDEO

HORECA PROMOTIEVIDEO

Cameravision helpt graag tijdens de Corona-crisis met het onder de aandacht brengen van de alternatieve service van een horeca gelegenheid door middel van een promotievideo voor een actieprijs.

Het is een bizarre tijd waarin we op dit moment leven, het Coronavirus grijpt in binnen- en buitenland om zich heen. Naast de vele slachtoffers die het met zich mee brengt, heeft het ook enorme gevolgen voor de economie. De nodige maatregelen hebben ervoor gezorgd dat de winkelstraten leeg zijn en restaurants hun deuren moeten sluiten. Dit heeft helaas een hoop gevolgen voor bedrijven in de horeca.

Om een steuntje in de rug te bieden in deze moeilijke tijd, geven wij graag de mogelijkheid om een promotievideo af te nemen bij Cameravision voor een gereduceerd tarief. Een promotievideo is dé manier om gasten te laten zien welke alternatieven tijdens deze Corona-crisis mogelijk zijn, zoals een bezorgservice of de verkoop van cadeaubonnen. Beeld spreekt immers meer dan woord. Wij bij Cameravision hebben veel ervaring op dit gebied. We zetten deze kennis, juist nu, graag in om ondernemers te helpen.

In deze uitzonderlijke situatie bieden wij nu een promotievideo pakket aan voor een actieprijs van € 750,- totaal (normaal € 1.195,-). Dit geeft de mogelijkheid om alternatieve service onder de aandacht te  brengen tegen een verlaagde prijs.

HET PAKKET

DEEL 1

+/- 30 seconden promotievideo corona situatie

 • Filmopnames op locatie
 • Rechtenvrije muziek
 • 1e Montage promotievideo
 • Mogelijkheid tot feedback
 • Final FullHD video
 • Binnen 24 uur klaar voor gebruik!

€ 250,-

DEEL 2

+- 90 seconden promotievideo restaurant / horeca gelegenheid

 • Extra filmopnames op locatie
 • Rechtenvrije muziek
 • 1e Montage promotievideo
 • Mogelijkheid tot feedback
 • Final FullHD video
 • Binnen 1 week online!

€ 500,-

De kosten zijn op dit moment €250,- voor de promotievideo van de bezorgservice / alternatieve service. Wanneer wij later in het jaar het tweede deel van de promotievideo na volledige tevredenheid hebben afgerond, worden de overige kosten van €500,- in rekening gebracht.

Wat kunt u van ons verwachten?

Na akkoord met de opgestuurde offerte, nemen wij binnen 2 uur contact op om het concept te bespreken en een afspraak te maken. Na de filmopnames kunt is binnen 24 uur de eerste versie van de promotievideo klaar. Hierna is er altijd de mogelijkheid om feedback te geven, die wij uiteraard zo snel mogelijk zullen doorvoeren.

Wij hopen natuurlijk dat het Coronavirus snel onder controle is en dat de horeca weer gasten mag ontvangen. Wanneer dit gebeurt, maken wij de promotievideo graag ‘compleet’, door ook een video te maken van de gezellige sfeer in het restaurant, het personeel, en het heerlijke eten.

Uiteindelijk leveren wij een complete promotievideo van de bezorgservice, het restaurant, de sfeer, de keuken, het eten en het personeel. Dit zal een totaalbeeld geven van de service en sfeer die de gast in het restaurant kan verwachten.

Geen alternatieve service?

Op dit moment helemaal gesloten? Ook dan helpen wij graag met promotievideo’s. Denk bijvoorbeeld aan een korte promotievideo voor het moment dat de deuren weer open gaan. Een video zegt zoveel meer dan woorden. Een goede promotievideo heeft veel bereik en met de juiste boodschap, zit binnen de kortste tijd het restaurant weer vol.

IK HEB INTERESSE