2020-03-31T14:46:13+00:00

City Karting Apeldoorn

Evenement video

City Karting Apeldoorn – Evenement video

Cameravision heeft voor het City Karting evenement in Apeldoorn een evenement video gemaakt. Deze video geeft een perfect beeld van de dag. Op deze manier kunnen de deelnemers en het publiek te dag nog eens beleven en zien hoe andere het hebben meegemaakt. Natuurlijk wordt de video ruim gedeeld op Facebook en andere Social Media en is dit ook een goede manier om deelnemers te enthousiasmeren voor het volgende jaar!

2020-03-31T14:46:28+00:00

SOLIS Of Switzerland Benelux

Grill video’s

SOLIS Of Switzerland Benelux

Cameravision maakt in opdracht van SOLIS verschillende grill video’s. In de grill video’s worden gerechten gemaakt op de producten van SOLIS.

Over SOLIS Of Switzerland Benelux

Solis is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en innovatie.De door Solis in Zwitserland vervaardigde producten worden wereldwijd gebruikt.

Klant logo - Solis

2020-03-31T14:46:38+00:00

De Herenkapper Academy

Promotie video

De Herenkapper Academy – Promotie video

Cameravision heeft in opdracht van De Herenkapper Academy een promotie video gemaakt tijdens een cursus. De cursus wordt gegeven door de Herenkapper Apeldoorn. De video is bedoeld om de service te promoten op Social Media als Facebook en Instagram.

Over De Herenkapper Academy

De Herenkapper Academy biedt cursussen aan op de meest toegankelijke manier. In een gezellige en laagdrempelige setting ontvangen zij hun klanten om hun kennis te delen.

2020-03-31T14:47:05+00:00

Globen Personeel

Promotie video

Globen Personeel – Algemene promotie video

De algemene promotie video van Globen is een compilatie van verschillende projecten die Cameravision gefilmd heeft. Cameravision filmt verschillende projecten voor Globen voor o.a. vacature video’s en werknemers video’s.

De video is bedoeld om potentiële werknemers een beeld te geven van de werkzaamheden die Globen Personeel uitvoert. Deze video wordt online gebruikt op bijvoorbeeld de website, Facebook, Instagram en andere online promotie.

Over Globen Personeel

Globen Personeel is het uitzendbureau in de groen- en infrabranche dat in haar medewerkers investeert en haar klanten ontzorgt. Globen vindt en verbindt professionals binnen de groen- en infrabranche. Het hoofdkantoor van Globen bevindt zich in Apeldoorn. Meer informatie over Globen kunt u vinden op de website www.globen.nl/

Wilt u meer weten over de video’s die wij voor Globen Personeel maken? Neem dan contact met ons op.

Klant logo - Globen Personeel