Voor Philadelphia heeft Cameravision de opdracht gekregen om de diensten van Philadelphia in beeld te brengen. Dit hebben we gaan door 3 films te maken waar we het leven van een client van Philadelphia gedurende de dag volgen. Tijdens de dag zien we hoe de clienten leven, werken en genieten door de mogelijkheden die Philadelphia biedt. De begeleiders die bij Philadelphia werken vertellen ons hoe zij te werken gaan en wat Philadelphia zo speciaal maakt.

Over Philadelphia

Philadelphia Zorg biedt meer dan 8.600 cliënten elke dag kansen om hun eigen leven te leiden. Zij wonen, krijgen intensieve zorg of ambulante begeleiding, komen om hun dag passend in te vullen of om te logeren. Zij ondersteunen als het nodig is en durven los te laten als het kan. Ruim 7.500 medewerkers geven cliënten het vertrouwen om te groeien.

CONTACT

Maak een blijvende indruk op jouw doelgroep met hoogwaardige visuele content en beeldproducties die jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw merk op een overtuigende manier kunnen overbrengen bij jouw doelgroep.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.